Simpel.nl wederom Beste & Populairste website

Hermen Heinen
Hermen Heinen

24 november 2023

Voor het 7e jaar op rij heeft simpel.nl in de categorie Telecom de 1e prijs gewonnen voor beste en populairste website van het jaar. Voor het 2e jaar op rij wonnen ze ook de prijs voor populairste website over alle categorieën.

Enrise is als technisch partner enorm trots op alle mensen die aan dit partnership hebben bijgedragen. Bijna 10 jaar geleden zijn we begonnen als technisch partner samen te werken met Simpel, later T-Mobile en vervolgens Odido Nederland. En daarvan vallen we dus al 7 jaar op rij in de prijzen. Enrise is dankbaar dat we al zo lang de technische basis mogen leggen voor dit fantastische succes. Bedankt alle mensen van Simpel & Odido Nederland voor jullie vertrouwen!

Simpel Beste & Populairste website van 2023

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. In de afgelopen maanden hebben bijna een half miljoen Nederlanders gestemd op hun favoriete cases in 38 categorieën. Alle genomineerde websites en apps werden door het publiek beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Per categorie zijn twee publieksprijzen uitgereikt, voor zowel websites als apps: De beste website (en app) voor de case met de hoogste gemiddelde score op de bovenstaande criteria. De populairste website (en app) voor de case met de meeste stemmen.

Account Manager Mathilde met de 2 gewonnen Awards

Simpel combineert een perfecte klantervaring met scherpe prijzen. Dankzij goed abonnementenbeheer en een gebruiksvriendelijke mijn-omgeving kan het bedrijf meer dan een miljoen klanten helpen met slechts tientallen servicemedewerkers. Om dat mogelijk te maken bouwden we niet alleen de website en de mijn-omgeving, maar introduceerden we een Business Logic Layer, in combinatie met de jobqueue. Zo ontstond een schaalbaar, high-performance platform dat een complex back-end landschap combineert met het nieuwe, responsive Simpel.nl en zo zorgt voor een excellente gebruikerservaring op alle schermformaten. Via het achterliggende CMS kan Simpel razendsnel inspelen op ontwikkelingen in de markt. Zelfs het in de markt zetten van nieuwe bundels kan Simpel volledig zelfstandig en binnen enkele minuten. Die flexibiliteit en snelheid zorgt voor een korte time to market die uniek is voor de telecombranche.