Service Level Agreement

Met een Service Level Agreement van Enrise garanderen we optimale gezondheid en veiligheid van je applicatie.

Applicatie gezond en veilig met een SLA

Gefeliciteerd met je nieuwe online product! We hebben er met plezier aan gewerkt en het volgens de hoogste normen ontwikkeld. We hopen dat je er succes mee hebt en dat het je brengt wat je ervan verwacht. Je hebt nu een geweldig instrument om je doelgroep te bedienen.

De ontwikkeling van je online product is een flinke investering waar je lang gemak van wilt hebben. Regelmatig onderhoud is essentieel om er blijvend van te profiteren. Je wilt namelijk niet dat je bezoekers of gebruikers stranden. Ook bij onvoorziene gebeurtenissen, de komst van nieuwe apparaten, verandering van technologie, vervanging van systemen en bij het ontstaan nieuwe wensen wil je blijven profiteren van je online product.

Met een Service Level Agreement van Enrise garanderen we optimale gezondheid en veiligheid van je applicatie. Met uitgebreide monitoring houden we real-time en 24/7 je product in de gaten en handelen we snel en zorgvuldig. We bieden je directe ondersteuning vanuit het team dat je product gebouwd heeft.

Met een toegankelijk ticketsysteem en een telefonisch noodnummer bieden we je support op elk moment van de dag. Als je wilt kunnen onze ontwikkelteams zelfs continu aanpassingen en nieuwe wensen doorvoeren, zodat je kunt blijven innoveren, groeien en bloeien.

Jij bent eigenaar van de applicatie en Enrise is verantwoordelijk voor een soepele werking. Daarom stellen we graag samen met jou de afspraken op in een Service Level Agreement. Wat we erin opnemen is maatwerk en passend bij jouw organisatie. Een Service Level Agreement kan, afhankelijk van jouw type applicatie, worden voorzien van aanvullende service en diensten. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Enrise als operationeel coördinator tussen verschillende partijen;
  • Maatwerk monitoring met eigen toegang;
  • Verzorgen van hosting;
  • Rapportages o.b.v. overeengekomen KPI’s.

Meer weten over aanvullende services voor jouw applicatie?

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search