IT Infrastructuur

Hoogwaardige infrastructuur voor jouw app, site, shop of portal

Van je digitale product mag je verwachten dat het soepel draait, veilig is en technisch kan meegroeien op het moment dat het nodig is. Onze DevOps Engineers verzorgen hoogwaardige infrastructuur voor jouw app, site, shop of portal.

We zetten een nieuwe infrastructuur op voor je digitale producten of we migreren je bestaande infrastructuur naar de cloud. Cloudification noemen we dat. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het inrichten en beheren van Amazon Web Services (AWS), maar ook voor andere cloudoplossingen kun je onze experts inzetten.

Met je infrastructuur in de cloud is het niet meer gebonden aan een specifieke server, maar is alles opgezet en geautomatiseerd in code, zodat je bijvoorbeeld zonder wachttijd kunt opschalen of afschalen, gebaseerd op het actuele gebruik en piekbelastingen van je systemen. We kunnen zowel standaard infrastructuur als een infrastructuur op maat verzorgen.

Bovenop de IT-infrastructuur kunnen we apps, portals en dashboards voor je ontwikkelen die je realtime op de hoogte houden van je te behalen KPI’s. Of we maken tools die je dagelijkse werk sterk vereenvoudigen.

Infrastructuur: Technisch

Bij alles wat we ontwikkelen benutten we zoveel mogelijk open source software en tools. Het is uitermate geschikt voor maatwerk softwareontwikkeling, heeft geen licentiekosten en leent zich voor continu doorontwikkelen en verbeteringen. Een kleine greep uit van onze trukendoos is Salt en Terraform om een codegebaseerde infrastructuur op te zetten en Zabbix om je digitale landschap te monitoren op uptime, stabiliteit en het voorkomen van fouten.

Meer weten over het automatiseren en beheren van je infrastructuur?

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search