After Movie: Dutch E-commerce Dinner 2024

Peter v. Vliet

4 juni 2024

Na het grote succes van vorig jaar werd ook in 2024 weer een Dutch E-commerce Dinner georganiseerd. Samen met partners Increase, Deployteq en Nuvei ontving Enrise diverse webshopeigenaren, digital managers en E-commerce ondernemers in het sfeervolle Hotel Kerckebosch te Zeist. Onder het genot van een hapje en drankje bespraken ze trends, ontwikkelingen en de technische uitdagingen die de wereld van E-commerce met zich meebrengt.

Bekijk de aftermovie

Chat GPT als tweede brein

Een van de hoogtepunten van de avond was natuurlijk de talk van Martin van Kranenburg. Hij is de autoriteit in Nederland op het gebied van Chat GPT. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en inspirerende tips & tricks wist hij alle aanwezigen te boeien. Ook lag er voor iedereen een getekend exemplaar gereed van zijn nieuwe boek: Chat GPT als tweede brein. Wil je de slides die Martin in zijn presentatie toonde terugzien? Dat kan hier.

Namens de mede-organisatoren Nuvei, Increase en Deployteq danken wij alle aanwezigen voor een inspirerende en vooral buitengewoon gezellige dag.

Meld je aan voor Dutch E-commerce Dinner 2025

Heb je na het bekijken van de after movie ook zin om aan te schuiven? Wil je volgend jaar zeker zijn van een plekje? Meld je dan HIER aan voor de editie 2025. Alvast bedankt en we zien je dan!