After movie: Meet Magento 2023

Peter v. Vliet

22 november 2023

Meet Magento is een internationaal eCommerce evenement dat bekend staat om zijn inspirerende sprekers, informatieve workshops en zeer gezellige borrels. Enige tijd was dit toffe evenement afwezig in ons land, maar de Nederlandse Magento community ‘Mag-OS’ heeft het event nieuw leven ingeblazen. Enrise was als sponsor aanwezig bij editie 2023. Zie hieronder een sfeerverslag:

Voor een uitgebreide lijst van alle sprekers die op MeetMagento aanwezig waren, klik hier.

Enrise: partner in complexe technische eCommerce

Het is een bekende case: je wilt een nieuwe webshop starten of je bestaande webshop vernieuwen. Het lijkt misschien eenvoudig — een shop opzetten, vullen met producten, en publiceren — maar in werkelijkheid komt er veel meer bij kijken. Echter, moeilijk betekent niet onmogelijk, en dat is precies waar wij je bij kunnen helpen. Onze dev teams vinden het fantastisch om samen met jou de perfecte oplossing voor jouw webshop te vinden. Of je nou Magento gebruikt of iets anders maakt daar geen verschil in.

Voor de kleine ondernemer of de creatieveling die zelfgemaakte producten of diensten verkoopt, kunnen de eenvoudige ‘click & klaar’ e-commerce oplossingen ideaal zijn. Wij specialiseren ons echter in het bieden van technische ondersteuning voor complexere webshops. Deze kunnen uitdagingen hebben zoals gecompliceerd voorraadbeheer dat ook relevant is voor fysieke winkels, of de noodzaak om meerdere systemen met de webshop te integreren.

Onafhankelijk de juiste keuze maken

Onze expertise strekt zich uit over verschillende e-commerce pakketten, frameworks, SaaS-platforms, en hybride oplossingen. Dat kan dus over Magento gaan. Maar dat hoeft niet perse. We staan klaar om jouw business te ondersteunen, je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en je te beschermen tegen technische problemen.

Om je te helpen bij het kiezen van het juiste e-commerce platform, hebben we een uitgebreide keuzegids samengesteld. In de ‘Keuzegids E-commerce Platformen 2023’ vind je een vergelijking van de belangrijkste platformen van dit jaar, inclusief een scorecard met de resultaten van elk platform.

Download de E-commerce Platform Keuzegids

De selectie van een e-commerceplatfom kan lastig zijn. Keuzes te over en folders vertellen vaak maar het halve verhaal. Daarom hebben wij de belangrijkste e-commerce platformen van 2023 voor jou vergeleken. Download hier de keuzegids, met daarin onder andere een overzichtelijke scorecard met de resultaten van alle platformen.

Handboek API Management

In ons handboek API Management voor E-commerce lees je hoe wij API’s gebruiken. En dat is niet alleen om e-commerce-backends flexibeler, efficiënter en beter onderhoudbaar te maken. Maar vooral om je meer innovatiekracht te geven.

API Management Handboek voor E-commerce