Dutch E-commerce dinner 2023 groot succes

Peter v. Vliet

29 juni 2023

ecommerce dinner groot succes

Het Dutch E-commerce Dinner 2023 was zonder twijfel een groot succes. Dit jaarlijkse dinnergeorganiseerd door Enrise & partners – trok talloze professionals uit de e-commercebranche naar Kasteel Kerckebosch in Zeist, waar ze konden genieten van een avond met een leerzame presentatie, netwerkmogelijkheden en overheerlijk eten. Een van de hoogtepunten van de avond was de AI-talk van neuromarketeer Martin van Kranenburg, die de deelnemers meenam in de boeiende wereld van kunstmatige intelligentie. Dankzij deze talk, de fijne sfeer en de inspirerende locatie werd het Dutch E-commerce Dinner 2023 een onvergetelijk evenement.

Bekijk een sfeerimpressie van het dinner hierboven

Een van de meest indrukwekkende momenten van het Dutch E-commerce Dinner 2023 was de AI-talk van Martin van Kranenburg. Als ervaren neuromarketeer wist hij de aanwezigen te fascineren met zijn inzichten over kunstmatige intelligentie en de rol ervan in de e-commercewereld. Hij belichtte hoe AI kan bijdragen aan het verbeteren van klantbeleving, personalisatie en het nemen van strategische beslissingen. Met praktische voorbeelden, uitdagende vragen en diepgaande kennis opende Van Kranenburg de deuren naar de mogelijkheden van AI in de e-commerce. Zijn talk zorgde voor boeiende gesprekken en interactie tussen de deelnemers.

publiek martin kraneburg

Naast de AI-talk van Van Kranenburg was de algehele sfeer tijdens het Dutch E-commerce Dinner 2023 uiterst aangenaam. Het evenement bracht professionals uit de e-commercebranche samen, wat resulteerde in waardevolle netwerkmogelijkheden en interessante gesprekken. De deelnemers konden zich ontspannen en genieten van de vriendelijke en open omgeving die het Dutch E-commerce Dinner altijd kenmerkt. Dit bevorderde niet alleen de uitwisseling van ideeën en ervaringen, maar zorgde er ook voor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelde.

kasteel kerckebosch

Conclusie: Het Dutch E-commerce Dinner 2023 was een doorslaand succes, mede dankzij de AI-talk van neuromarketeer Martin van Kranenburg, de fijne sfeer en de rustieke locatie. Van Kranenburg wist met zijn boeiende presentatie de deelnemers te intrigeren en hen bewust te maken van de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de e-commercewereld. De warme en uitnodigende sfeer bevorderde waardevolle netwerkmogelijkheden en interessante gesprekken tussen professionals uit de branche.

Kasteel Kerckebosch bood het ideale decor voor een avond vol kennisuitwisseling en inspiratie. Al met al was het Dutch E-commerce Dinner 2023 voor iedereen in de e-commercewereld die aan de vooravond van een technische uitdaging staat een doorslaand succes.

cheers

Wil je nog meer leren over hoe Enrise e-commerceprojecten aanpakt en daarbij risico’s en kosten succesvol weten te managen? Kijk onze talkshowserie Enrise Business Talks.