Download nu de E-commerce Platform Keuzegids 2024

Peter v. Vliet

9 april 2024

Enrise sokken

Het kiezen van het juiste e-commerce platform voor je bedrijf is geen eenvoudige klus. Dankzij een overvloed aan opties en talloze factoren om rekening mee te houden, kan replatforming snel een overweldigend proces worden.

Dit zijn dé E-commerce platformen van 2024

Precies om deze reden hebben de experts van Enrise zich ook dit jaar weer verdiept in belangrijke E-commerce platformen om zo jouw keuzes te vereenvoudigen.

Vol trots presenteren we de nieuwste versie van onze keuzegids voor 2024. Hierin hebben we niet alleen 23 – in onze ogen – relevante platformen uitgebreid onder de loep genomen. Maar ook de nieuwste trend in E-commerce: Artificial intelligence (AI).

E-commerce platform Keuzegids 2024