Enrise Egghunt

Stefan van Essen
Enrise Egghunt

We zitten aan het einde van de paasweek en dat betekende dat het voor de tweede keer weer paaseieren zoeken was bij Enrise! Vorig jaar was de eerste Enrise Egghunt en het beviel zo goed dat we het dit jaar weer hebben georganiseerd! Vandaag wordt de top drie winnaars bekend gemaakt.

TL;DR: Initiatiefnemers van de Egghunt hebben in en rondom het kantoor tientallen eieren verstopt. Moge duidelijk zijn dat we die met elkaar moeten zoeken. Maar we zouden Enrise niet zijn als we dankzij de Egghunt webapplicatie – gebouwd door onze ontwikkelaars tijdens Enrise Black – het een tech tintje zouden geven. Met de app kun je de NFC tags op de eieren scannen. De applicatie houdt op een scorebord vervolgens bij wie de meeste eieren heeft gevonden.

Enrise Black – Egghunt project

De Enrise Egghunt is een (side) project dat gestart is door een kleine groep Enrise medewerkers op vrijdagavond. Bij Enrise Black heb je de vrijheid om aan eigen projecten te werken en om samen eigen projecten te starten.

Wat is de egghunt?

In en om het pand zijn eieren verstopt. Met onze eigen gebouwde mobiele applicatie is het mogelijk om een account aan te maken en in te loggen. Wat in eerste instantie in de app getoond wordt is een lijst van 48 eieren met hints. Per ei wordt een aanwijzing gegeven waar het ei ongeveer gevonden kan worden. Heb je een ei gevonden, dan scan je het ei via je telefoon middels een NFC sticker wat op het ei zit. De applicatie registreert automatisch dat je het ei hebt gevonden en plaatst je in het algemene leaderboard. Dit leaderboard is voor iedere speler inzichtelijk en wie de meeste eieren heeft gevonden is voor iedereen inzichtelijk.

De top drie personen die het eerst alle eieren hebben gevonden, krijgen een prijs. Vandaag bekijken we de score tijdens de officiële prijsuitreiking!