Enrise wederom genomineerd voor de Skillcity award

Enrise

21 september 2011

Update

Enrise heeft de 3e prijs als Snelle Groeier Midden-Nederland mogen ontvangen.

De 20 genomineerden zijn bekend! De 20 snelste ICT-groeiers in Midden-Nederland over de afgelopen 5 jaar. Evenals in 2010 ontvingen wij het bericht van Skillcity dat wij genomineerd zijn voor Snelste ICT-groeier van Midden-Nederland 2011! 3 oktober a.s. wordt bekend gemaakt wie de winnaar is, dus we wachten in spanning af of wij onze 4e plek van vorig jaar hebben verbeterd tot een podiumplek.

Skillcity: Skillcity meet jaarlijks de ‘snelle groeiers’ onder de ICT-ondernemingen in haar netwerk om daarmee inzicht te geven in de ontwikkeling van de ICT-sector in Midden-Nederland. De eerste rating vond plaats in 2006. Zowel de omzetgroei als de groei in aantal personeelsleden wordt onderzocht over een periode van vijf jaar. Leidend voor de ranking is de omzetgroei.

De overige genomineerden plus aanvullende informatie staat op