Enrise ook in 2024 weer in Emerce 100

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

26 april 2024

Emerce 100 2024

Dat blijkt vandaag tijdens de lancering van de negentiende editie van deze speciale Emerce uitgave. In het Emerce 100 imago-onderzoek wordt aan beslissers uit de online industrie gevraagd de prestaties van dienstenleveranciers te beoordelen. Met 5 sterren staan we opnieuw in de categorie ‘Beste bedrijf van Nederland in de sector Digital agency middelgroot’.

Wat is het Emerce 100 onderzoek precies?

Onderzoeksbureau Motivaction heeft voor Emerce een kwantitatief imago-onderzoek gedaan. Dit jaar zijn er maar liefst 51 vermeldingen in de lijst middelgrote bureaus.

Het onderzoek bestrijkt een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Emerce 100 is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. Dat onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Het volledige artikel is hier te lezen.

Meer weten of zin om samen te werken? Neem contact met ons op!

#trots