Enrise op Webwinkel Vakdagen 2024

Peter v. Vliet

30 januari 2024


De Webwinkel Vakdagen 2024 vormden ook dit jaar weer een uitstekend platform voor alle E-commerce professionals in Nederland die zich binnen deze dynamische wereld willen profileren. Als favorite digital partner van menig webwinkel was Enrise ook deze editie weer aanwezig om het massaal toegestroomde publiek te voorzien van onafhankelijk E-commerce advies.

Dit jaar deelden we de CloudSuite Xperience stand met X-com, BlueWalnut en Neortus. Als experts in complexe e-commerce systemen, hadden we de kans om onze kennis en ervaring te delen met vele geïnteresseerden. In deze blogpost blikken we terug op onze aanwezigheid op de WWVD en delen we twee exclusieve video’s waarin onze Enrisers hun inzichten delen over actuele ontwikkelingen in de E-commerce sector.

WWVD: Twee dagen lang alles wat je wil weten over E-commerce

In deze video komen aan het woord: Pim van der Linden (Partnerships Enrise), Rick van Bentum (Growth specialist) en Charif Eddini (E-commerce specialist)

AI: Hoe kun je het voor jouw business inzetten?

Natuurlijk was AI een veelbesproken onderwerp op de WebWinkel Vakdagen. Dat kon je zien in de vele drukbezochte AI-talks op de beurs. Maar ook bijvoorbeeld de AI-podcast die door CloudSuite op de stand werd opgenomen met o.a. te gast: Sander Bast (Product Owner). Hij is – samen met enkele collega’s – de AI- specialist binnen Enrise. Wij vroegen hem over de laatste ontwikkelingen rondom AI binnen E-commerce.

Sander heeft trouwens ook zijn eigen podcast: Enrise AI. Hierin bespreekt hij met Enrise-collega Jeffrey Goijaerts elke maand de laatste nieuwtjes en toepassingen rondom AI.

Schrijf je in voor de E-commerce Keuzegids 2024

Overweeg je om in 2024 je e-commerce platform te vernieuwen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij hebben iets waardevols voor jou: de E-commerce Platform Keuzegids. Een onafhankelijk onderzoek waarin we de belangrijkste e-commerce platformen van 2024 met elkaar vergelijken. Ons doel is om jou een duidelijk en objectief overzicht te bieden van de verschillende opties. Zodat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen, die past bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Momenteel leggen we de laatste hand aan de Editie 2024: Wil je alvast op de wachtlijst? Laat hier je gegevens achter je ontvangt de gids in je inbox zodra hij uitkomt!