Advies

Aanpak en Onderzoek

Alle ingrediënten voor een succesvol project.
Apps diensten

App laten ontwikkelen?
Dit zijn dé ingrediënten voor een succesvol project

Enrise biedt een dedicated team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mobiele apps. Wil je een app laten ontwikkelen? Je onderzoekt vast meerdere partijen die je zouden kunnen helpen. Terecht!
Wij leggen je graag uit wat onze aanpak is en hoe ons onderzoek werkt. Hoe dat werkt voor ons, maar zeker ook werkt in het voordeel van jouw app.

Snel tot de kern

Onze ontwikkeltrajecten zijn vaak kort. We werken in zo’n traject snel en efficiënt naar een essentiële eerste versie van een app toe. Deze eerste functionele versie heet het Minimum Viable Product (MVP). Je test hiermee direct hoe nieuwe features van je app ontvangen worden, maar ook of de business case klopt en of deze bijgeschaafd moet worden. Hoe dat precies werkt met zo’n MVP lees je hier.

Sprint 0: de belangrijkste sprint

Tijdens een eerste fase van het project brengen we samen in kaart welke technieken en tools het meest geschikt zijn voor jouw mobiele app. We zetten vaak React Native en Laravel in, maar we beperken ons niet tot deze technieken. Tijdens een onderzoek voorafgaand aan het project, de Sprint 0, worden alle eisen, wensen en (on)mogelijkheden in kaart gebracht. 

Als eindresultaat hebben we;

  • een helder omlijnde scope,
  • een inschatting van het project en
  • een bepaling van welke technieken en architectuur ingezet gaan worden. 

Dankzij deze aanpak weten we snel of alle ingrediënten voor een succesvol project aanwezig zijn en/of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. 

Whitepaper app development

Wil je een app laten ontwikkelen en ben je nieuwsgierig naar meer? Check dan ook het whitepaper dat we schreven over app development. Je kunt hem hier aanvragen.