Hoe StreamWithLien met 16.000 online followers onze bistro op zijn kop zette

Peter v. Vliet

21 augustus 2024

Bij Enrise zijn we altijd in voor een goed feestje. Dus toen influencer Celine Langeraert, beter bekend als StreamWithLien, vroeg of ze haar maandelijkse Club Lien XL in onze bistro kon livestreamen, waren we meteen aan boord. We stellen namelijk graag ons pand beschikbaar voor live events die we ondersteunen. Het resultaat? Een bistro vol toffe mensen, meer dan 10 uur aan multicam livestreams en non-stop knallende housebeats tot diep in de nacht.

Bekijk hieronder de livestream

Jeffrey Goijaerts: Developer en showrunner

Een van de redenen dat dit event zo episch was? Onze eigen developer Jeffrey Goijaerts is al jaren goede vrienden met Lien. Die connectie zorgde voor een extra chill vibe tijdens het hele event. Jeffrey zorgde er niet alleen voor dat alles technisch op rolletjes liep, maar hij was ook de brug tussen ons team en de artiesten. Hierdoor voelde iedereen zich meteen thuis in onze bistro.

Top Acts: G-Trumpetty & Angie Mill

We hadden ook een paar serieuze toppers op het podium staan. G-Trumpetty combineerde zijn live trumpet skills met een vette EDM mix die de zaal helemaal los liet gaan. En dan hadden we nog Angie Mill – die eerder dit jaar nog furore maakte op de Zwarte Cross – die een zeer energieke set neerzette.

Statistieken van de livestream

  • 16.615 unieke kijkers
  • 27.208 live weergaven
  • 455 maximaal aantal kijkers (op 1 moment)
  • 240 gemiddeld aantal kijkers

Zoek je een locatie host?

Heb je ook een tof event? Of zoek je een ruimte voor circa 50 man met een podium (inclusief audiovisuele faciliteiten) waar je iets wil organiseren? Neem contact met ons op via welcome@enrise.com en we kunnen praten over wat onze bistro voor jouw initiatief kan betekenen.