Trots op onze Award-winning klanten!

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

7 september 2022

ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen

Gisteravond (donderdag 6 september 2022) zijn er tijdens een feestelijke uitreiking van de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen, editie 2022-2023, maar liefst drie Enrise klanten beloond en bekroond met een Award. Daar zijn we super trots op en we willen Simpel, Dynamo Retail Group en Futurumshop dan ook van harte feliciteren!

Beste winkelketen

In de categorie Fietsen is voor de 9e keer de Bike Totaal formule van Dynamo Retail Group B.V. bekroond. We schreven een case over deze samenwerking die je hier kunt lezen.

We zijn ongelofelijk trots dat Bike Totaal voor de negende keer uitgeroepen is tot Beste Winkelketen van Nederland! Met onze hechte samenwerking op het gebied van E-commerce dragen wij hier op onze manier met veel liefde een digitaal steentje aan bij!

Wolf Hijlkema – product owner

Webshop Awards

In de categorie Telecom is Simpel opnieuw uitgeroepen tot webshop van het jaar. Het is alweer de derde keer op rij dat ze in de categorie Telecom de beste webshop van het jaar zijn. En omdat dit een publieksprijs is, maakt ons dat natuurlijk super trots.

Dat Simpel voor het derde jaar op rij verkozen is tot beste webshop is voor mij weer een mijlpaal in de jarenlange intensieve samenwerking. Ik ben trots op de betrokken developers van Enrise.

Fred de Vries – product owner

Check onze Simpel case om te zien wat wij voor Simpel doen.

In de categorie Fietsen werd FuturumShop de gelukkige winnaar, maar ze mogen zich dus ook overall winnaar noemen. Ze verslaan hiermee bedrijven als Albelli, Bol.com en FonQ.

Over deze verkiezingen

De ABN AMRO Awards zijn dit jaar voor de 19e keer uitgereikt. In de afgelopen maanden zijn meer dan 500 retailers beoordeeld. Ruim 294.000 stemmen zijn daarbij gegeven met daarin een oordeel over de prijs, het assortiment, de behulpzaamheid & serviceverlening en het koopgemak. Meer lezen over deze Awards? Check de website.