Conference Day 2022 groot succes

Peter v. Vliet

4 juli 2022

Conference Day 2022

Let’s share the knowledge!

Dinsdag 14 juni was het weer zo ver: de jaarlijkse editie van de Enrise Conference Day. Een dag lang deelden diverse Enrisers op het podium hun expertise in de meest uiteenlopende gebieden. Zo waren er naast een workshop over Node.js en diverse andere technische talks (Taskfile, Elixer, Lean vs. Agile, How to leesbare code schrijven) ook sessies over mediatraining, business development en recruitment. Kortom, een leerzame en inspirerende dag in onze eigen bistro.

Bekijk hierboven een sfeerimpressie van de Enrise Conference Day 2022

Enrise is a nice place for experts. En dus geven we die experts ook graag een podium. Zo kunnen we blijven bouwen aan de collectieve kennis van Enrise. En omdat we vaak remote werken hebben we het hele event ook intern gelivestreamed. Zo konden alle thuiswerkers ook meekijken. Benieuwd naar wat er op Conference Day 2022 zoal te zien was? Hieronder hebben we drie talks online gezet. Meer zien? Dan nodigen we je van harte uit voor editie 2023 volgend jaar.

Bekijk de talk van Vincent Hagen: Leveling up you readable code
Bekijk de talk van Johan van Overbeeke: Taskfile als vervanging voor Make
Bekijk de talk van Jeroen Groenendijk: Continuous knowledge

Naast een jaarlijks Conference Day organiseren we bij Enrise ook vaak andere fysieke events. Meet-ups bijvoorbeeld waarin we je nog meer vertellen over de tools en technieken die we gebruiken. Misschien ben jij er dan ook (weer) bij? Dat zou fantastisch zijn!

De nieuwste Enrise Meetup gaan we komende september organiseren. We houden je op de hoogte van de datum, het nieuwe thema en de sprekers. Check bijvoorbeeld onze LinkedIn of Meetup pagina. Suggesties voor de inhoud? Laat het ons weten; mail naar marketing@enrise.com.