De Enrise Conference Day

Vincent Hagen
Vincent Hagen

22 juni 2021

Enrise Office | De huiskamer

Iedereen heeft wel wat interessants te vertellen, iedereen is een expert in iets, zeker bij Enrise. Bij Enrise zijn we hier ook heel gepassioneerd over, en daarom organiseerde Enrise dit jaar voor het eerst: De Enrise Conference Day! Een dag waar iedereen zijn of haar expertise kon delen. 

Volle bak inspiratie

De dag zat tjokvol met interessante talks en niet alleen maar technische talks. Iedereen kreeg het podium: Video marketeers, Sales medewerkers, Support medewerkers, Product owners en Developers. De talks liepen daarom enorm uiteen qua onderwerpen: Van software architectuur, ingewikkelde livestream setups, nieuwe tools, sales tips & tricks, maar ook tips & tricks tegen burn-outs. Volle bak inspiratie dus! De variatie en het enthousiasme van iedereen was – naast die fijne inhoud – wat men het meest waardeerde aan de dag.

Hoe het allemaal begon

Als modern ontwikkel bedrijf kun je je maar op één manier onderscheiden van de rest: je in-house kennis. Niet alleen bij ontwikkelaars, maar iedere medewerker wil op zijn/haar best zijn. Zeker bij Enrise, waar we ons prijzen als “a nice place for experts” en waar door zelfsturing veel beslissingen gemaakt moeten worden op basis van je kennis en kunde.

Zelf deel ik graag mijn kennis, maar ik miste hier een podium voor. Ook wil ik graag van andere horen waar zij kennis over willen delen. Ik deed een initiële kleine poll om te achterhalen of men dit zou willen en wat men dan zou vertellen. Ik verwachte, misschien 5 aanmeldingen. Maar dit waren er meer dan 15! Heel veel Enrisers wilde wat delen en vooral deelnemen aan dit nieuwe initiatief. Dit is namelijk wat Enrise zo bijzonder maakt; wil je iets organiseren doe het dan vooral. Je enthousiasme wordt altijd gewaardeerd!

Dare to dream big dreams

Volgend jaar weer? Zeker weten! En we dromen graag groots! Volgend jaar gaan we voor De Enrise Conference Day met;

  • externe sprekers,
  • méér sprekers,
  • meer podia,
  • live streams,
  • confetti en
  • bitterballen.

Er valt overigens nog genoeg te leren van de eerste editie. Alles was, door corona natuurlijk, online en tussen de talks was er (te) weinig tot geen pauze. Hier gaan we volgend jaar natuurlijk op letten. Tussen de talks moet er genoeg ruimte zijn om de WC te redden, wat drinken te pakken en een sociaal praatje te houden. Aldoende leert men, maar dit smaakt naar meer!

Enrise Conference Day 2022

Kortom; omcirkel volgend jaar Juni alvast in je agenda, en houd onze website in de gaten. Want de volgende Enrise Conference day wordt groots en toegankelijk voor iedereen!

Volgend jaar deelnemen als Enriser? Dat kan ook, we zoeken nog nieuw talent voor verschillende teams. Check onze vacatures! We zijn Het beste internetbureau van Nederland, daar wil je toch bij horen?