Over Enrise

Enrise is op een missie. Wij willen de nieuwe standaard in organiseren zijn. We willen laten zien dat het anders kan. Door autonomie, vertrouwen en vakmanschap centraal te stellen. Geen management, geen directie, maar vakmensen die zelf de regie over hun professionele leven nemen.

We kunnen er pagina’s over vol schrijven, scroll vooral door om meer te lezen. Maar check vooral ook onze “99 problems but the boss ain’t one” videoserie. 7 korte video’s waarin Enrisers je zelf vertellen hoe het echt werkt in een 100% zelfsturend bedrijf.

Zo doen we dat

Door ons unieke organisatiemodel en sterke bedrijfscultuur hebben we een groep gelijkgestemde scherpe geesten bij elkaar weten te brengen. Samen met onze klanten pakken we de meest technische uitdagingen aan en vinden we antwoorden op complexe vraagstukken. Dit is waar wij voor staan.

#1 Autonomie

We hebben de vrijheid om eigen tools te kiezen, mensen aan te nemen en met vernieuwende ideeën te komen. Opdrachten doen we alleen voor bedrijven waarin we geloven. En samen sturen we de organisatie.

#2 Betrokken

Toegewijde teams waarvan je iedereen bij naam kent. Verantwoordelijk van begin tot eind. Korte lijntjes. Mensen met bakken ervaring. Professionals met een ongezouten mening en één doel: jouw product of dienst naar het volgende niveau brengen.

#3 Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Niet elk detail controleren of vastleggen. Loslaten en bouwen op elkaars vakmanschap en gedeelde waarden.

#4 Onafhankelijk

Bij Enrise geen vendor lock-in, maar open-source. We willen niet beperkt worden in onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid. En dat gunnen we jou ook. We kiezen ervoor geen kickback-fees of andere financiële tegemoetkomingen aan te nemen. Je kan erop vertrouwen dat onze adviezen zuiver, onafhankelijk en integer zijn.

#5 Kennisverslaafd

Onze mensen leven voor het vinden van elegante moderne oplossingen voor complexe (technologische) vraagstukken. Die honger naar nieuwe uitdagingen en kennis uit zich in de gedrevenheid en begeisterung van alle Enrisers.

#6 Agile

Wij geloven in de Agile werkwijze. Niet vooraf tot in detail bepalen wat het eindresultaat gaat zijn. Maar, door in korte cycli te werken en constant met elkaar te reflecteren, tot het beste resultaat te komen. Binnen budget en binnen gestelde deadlines, en met de hoogste toegevoegde waarde.

Wij zijn zelfsturend

Enrise is een collectief van autonome teams, zonder centrale aansturing. We hebben vrijheid hoog in het vaandel. Sterker nog, het is een kernwaarde. We willen allemaal de vrijheid van meedenken, meepraten en meebeslissen over de dagelijkse processen en de koers van Enrise.

Onze klanten

Enkele van de organisaties waar we mee samenwerken.
ABN Amro logo
Topwind logo
CRV logo
Big green egg logo
Dynamo retail group logo
Liberty Global logo
NS logo
Dr. Oetker logo
Pricewise logo
Simpel logo
Gemeente Nijmegen logo
Vodafone Ziggo logo

#Trots

Als partner van onze klanten zijn wij minstens net zo trots op deze prijswinnende projecten!
MT1000 Beste Internetbureau 2020

MT1000 roept Enrise uit tot Beste internetbureau van NL in 2020

->
Website van het jaar 2020 embleem

Simpel.nl beste website van 2020

->

Enrise in de FONK100 Beste Bureaus van Nederland

->

Simpel beste uit de test Consumentenbond 2020

->