Over EnriseOver Enrise

Wij zijn de technisch partner voor bedrijven met IT als primair proces

Enrise ontwikkelt hoogwaardige internettoepassingen

We bestaan sinds 2000, het jaar waarin de dotcombubble uiteen spatte en internet nog voor cowboys was. We hadden een duidelijke missie: hoogwaardige software voor internet maken.

Hoewel het internet sinds onze start in 2000 drastisch is veranderd, is onze missie overeind gebleven. Met onze focus op techniek combineren we de stabiliteit van bestaande softwaresystemen met de dynamiek van internet. Je kunt daardoor als digital first organisatie blijven vernieuwen en groeien met behoud van stabiliteit en flexibiliteit.

We zijn gevestigd in de binnenstad van Amersfoort, in historisch pakhuis d’Eersteling in de Eemhaven. Hier werken veertig dedicated professionals in zelfsturende teams, met ondersteuning van Enrise-brede sales, marketing en HRM.

Enrise werkt voor gevestigde namen als NOSSimpel, Ziggo, Elsevier en Mijndomein.nl.

Wij zien de ontwikkeling van apps, api’s, zoektechnologie, sites, shops en portals als het bereiden van een goed gerecht. Alsof wij jouw chef-koks zijn in de keuken. Dat noemen wij CodeCuisine®.

Werken met of werken bij Enrise?

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search