It’s a wrap de “Get wise at Enrise” Meet up

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

4 november 2021

Enrise Bistro en Meet up place

Het kon weer, het mocht weer en we hebben het dus gedaan! Onze eerste echte Enrise Meet up! Er is niet veel leukers dan een event speciaal voor alle tech-liefhebbers organiseren die we zo gemist hebben het afgelopen anderhalf jaar. Wij zijn blij en trots en staan te poppelen om de volgende te organiseren (laat corona vooral geen roet in het eten gooien).

Get wise at Ernise After Movie

Dit was het Meet up Oktober programma! 

Daan Houweling vertelde over How to be productive with Typescript. Daaropvolgend ontrafelde Bobby Bouwmann De mysteries van de Service Container.

Kennisdelen met tech-liefhebbers buiten Enrise

Van kennis en inspiratie delen met tech-liefhebbers buiten Enrise worden we allemaal zo enthousiast! Dus vanaf nu willen we ieder kwartaal een Meet up organiseren rond een specifiek thema. Wij vertellen je dan over de tools en technieken die we gebruiken. Om vervolgens met elkaar het gesprek aan te gaan om onderling kennis uit te wisselen. Misschien ben jij er vanaf nu wel ieder kwartaal bij? Dat zou fantastisch zijn!

De volgende editie van de Enrise Meet-up willen we in Q1 van 2022 organiseren. We houden je op de hoogte van de datum, het nieuwe thema en de sprekers. Suggesties voor de inhoud? Laat het ons weten.