Enrise ook dit jaar in FONK100 Beste Bureaus

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

24 november 2021

Fonk100 2021 BlogBanner

De jaarlijkse FONK100 is uit en Enrise staat ook dit jaar in De Lijst! Vandaag werd dè sneak peek van het Bureau Klantttevredenheidsonderzoek 2021 gepubliceerd. In het komende december nummer kun je zien dat we, en daar zijn we zeer trots op, op 2 in de lijst van grote digital bureaus staan. En dat we over 13 disciplines een 8,51 scoren!

Aan de basis van de FONK100 staat het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek dat marktonderzoekbureau Multiscope in opdracht van FONK uitvoert. Bij deze 27e editie deden de klanten van verschillende bureaus mee in het onderzoek. De lijst is samengesteld uit een uitgebalanceerde mix van factoren.

Het klanttevredenheidsonderzoek 2021 betekende voor Enrise een rondvraag onder ruim 20 klanten en dit zijn onze resultaten.

In de groep ‘Grote bureaus’ heeft Enrise een 4e positie en in de groep ‘Grote Digital bureaus’ zelfs de tweede plek! We zijn echt onwijs trots op dit resultaat en willen alle klanten die ons zo mooi hebben gewaardeerd enorm bedanken voor hun stem.

De volledige lijst is te lezen in FONK Magazine.

FONK100 2020 nominatie

Vorig jaar stonden we voor het eerst in de FONK100 lijst. Op welke plek we toen binnenkwamen lees je hier.