Enrise uitgeroepen tot Beste internetbureau van NL in 2020

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

17 december 2020

MT1000 embleem verkiezing 2020

Yes! Enrise is vandaag, donderdag 17 december, door MT1000 uitgeroepen tot Beste internetbureau van Nederland 2020. We zijn super trots dat we zijn verkozen tot overall winnaar en winnaar in de NPS-ranking.

Het is fijn om te horen dat klanten ons zo waarderen en nog mooier dat we op nummer 1 staan.

Pim van der Linden, verantwoordelijk voor New Business en Leadgeneration

Beste internetbureau en er is meer…

Het kan niet op. Eind november vierden we al een klein digitaal feestje door twee mooie nominaties (onze plek in de top 10 van de FONK 100 Beste Bureaus 2020 en de ‘Website van het Jaar 2020’ Award voor ons klant Simpel). En nu deze eervolle vermelding! We zijn zo blij en trots met deze waarderingen, dat we zin krijgen om te dansen :).

Over MT1000

Het vakblad MT vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt de MT1000 gepubliceerd met daarin een ranking van de Net Promotor Score (NPS). Internetbureaus worden op drie inhoudelijke aspecten beoordeelt:

  • klantgerichtheid,
  • productleiderschap en
  • de kwaliteit van uitvoering.
Overzicht van de beste dienstverleners van 2020 in de categorie internetbureaus.

Meer weten over MT en de MT1000? Ga naar: www.mt.nl