Enrise in de FONK100 Beste Bureaus

Martijn van de Polder

25 november 2020

FONK 100 (2020)

De jaarlijkse FONK100 is uit en Enrise staat in De Lijst! We staan op 9 in de lijst van grote bureaus en scoren hoog op klanttevredenheid.

Aan de basis van de FONK100 staat het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek dat marktonderzoekbureau Multiscope in opdracht van FONK uitvoert. Bij deze 26e editie deden de klanten van 163 bureaus mee in het onderzoek. De lijst is samengesteld uit een uitgebalanceerde mix van factoren.

FONK299-2020

Aan de basis van de FONK100 staat het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek dat marktonderzoekbureau Multiscope in opdracht van FONK uitvoert. Bij deze 26e editie deden de klanten van 163 bureaus mee in het onderzoek. De lijst is samengesteld uit een uitgebalanceerde mix van factoren.

Het klanttevredenheidsonderzoek 2020 betekende voor Enrise een rondvraag onder ruim 20 klanten en dit zijn onze resultaten.

FONK100 ENRISE rapport 2020

Er namen 163 bureaus aan het onderzoek deel. In de groep ‘Grote bureaus’ heeft Enrise een 9e positie met een afgeronde 8 voor overall klanttevredenheid.

Fonk refereert in de presentatie van de resultaten naar het bijzondere jaar 2020. Ze vroegen naar onze belangrijkste drive en toegevoegde waarde. Juist in het bijzondere 2020 zien we dat ons collectief van teams, zonder centrale aansturing, door hun intrinsieke motivatie op het voor Enrise vertrouwde hoge niveau kan blijven opereren. Niet alleen op het gebied van development, maar ook op alle organisatorische vlakken waar corona onze organisatie raakt.

De volledige lijst is te lezen in Fonk Magazine editie 299 in PDF.

Red Alert van FONK

Naast de benoeming in FONK Magazine, vind je Enrise ook terug in de speciale uitgave Red Alert, met daarin alle deelnemende bureaus en de scores ten opzichte van elkaar.

RedAlert 2020