Profile ‘De Fietsspecialist’ beste winkelketen 2021-2022

Peter v. Vliet

27 september 2021

profile winnaar beste winkelketen

Met gepaste trots feliciteert Enrise moederbedrijf Dynamo Retail Group met de uitverkiezing tot categoriewinnaar van één van de belangrijkste publieksprijzen van Europa. Franchisenemer Profile ‘De Fietsspecialist’ mag zich een jaar lang ‘Beste Winkelketen van Nederland’ noemen.

Dynamo Retail Group is een brancheorganisatie waar maar liefst 250 verschillende ondernemers bij zijn aangesloten, met allemaal hun eigen fysieke winkels. Sinds 2019 werkt Enrise nauw met hen samen voor de realisatie van zes webshops met verschillende winkels in drie landen op één platform. Profile ‘De Fietsspecialist’ is er hier één van. 

Dankzij centralisatie, flexibiliteit en een nieuw design creëerden we de basis voor de implementatie van een omnichannel strategie.


De “Retailer of the Year”-verkiezingen zijn de grootste consumentenverkiezingen in Europa. Bijna 240.000 consumenten deden mee aan de oproep om uit meer dan vijfhonderd retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. De verkiezing is een initiatief van Q&A en ABN Amro is de hoofdsponsor. De verkiezingen vinden hun oorsprong in Nederland, waar de eerste editie plaatsvond in 2003. Vandaag de dag worden de verkiezingen in meerdere Europese landen georganiseerd.