Kijk hier het webinar: “The Subscription Economy” terug

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

18 mei 2021

webinar lineup

Op donderdag 10 juni 2021 organiseerde Enrise samen met partner Buckaroo het subscription-webinar. Gehost door Sander Schimmelpennick.

The Subscription Economy: Grow to infinity and beyond

Dit webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een abonnementsmodel. Of dit al doet en te maken heeft met groei-uitdagingen. Wil jij weten hoe je jouw subscription experience kunt optimaliseren? Waar je rekening mee moet houden in je IT-landschap? En hoe jij het meeste uit jouw businessmodel haalt? Kijk dan het webinar terug.

Bekijk het webinar

Wat je moet weten over dit webinar

Dus, wil je serieuze stappen maken met abonnementsdiensten als verdienmodel? Wij helpen je op gang. Samen met onze partner Buckaroo organiseerden we op 10 juni 2021 het gratis webinar over: The Subscription Economy: Grow To Infinity and Beyond. 

Bekijk het webinar terug. Meld je nu aan en ontvang de terugkijklink! 👇

Bekijk het webinar

Meer weten?

Ben je op zoek naar meer informatie over Subscriptions? We schreven er al diverse blogs over;