Enrise organiseert webinar over subscriptions

18 mei 2021

Op 10 juni organiseren Enrise en Buckaroo een webinar over subscriptions. Host is Sander Schimmelpenninck en als sprekers schuiven onder andere Johan Trip, Voetbal International, Changing Life en Simpel aan. Namens Enrise is Sjoerd Santema present. 

Dit webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een abonnementsmodel. Of dit al doet en te maken heeft met groei-uitdagingen. Wil jij weten hoe je jouw subscription experience kunt optimaliseren? Waar je rekening mee moet houden in je IT-landschap? En hoe jij het meeste uit jouw businessmodel haalt? Schrijf je nu in!

Nu inschrijven

Wat je moet weten over dit webinar

Dus, wil je serieuze stappen maken met abonnementsdiensten als verdienmodel? Wij helpen je op gang, samen met onze partner Buckaroo op 10 juni a.s. om 14.00 uur met het gratis webinar over: The Subscription Economy: Grow To Infinity and Beyond. 

Zorg dat je erbij bent. Meld je nu aan! 👇

Nu inschrijven

Nu al meer weten?

Ben je (nu al) op zoek naar meer informatie over Subscriptions? We schreven er al diverse blogs over;

Tech+More

Abonneer op en ontvang 1x per maand artikelen en video's per mail.

Ik wil Tech+More!
->
© Enrise B.V.