Trots! Onze Dr Oetker case is genomineerd in de DIA categorie E-Commerce!

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

23 maart 2021

Dr. Oetker DIA nominatie

De door ons ingezonden Dr Oetker Case is genomineerd in de categorie e-commerce van de Dutch Interactive Awards. Daar zijn we natuurlijk super trots op! De DIA beloont namelijk het allerbeste online werk van Nederlandse bureau.

Op vrijdag 16 april mogen we een power pitch geven en daarna moet blijken welke case zich uiteindelijk winnaar mag noemen. Wij gaan aan de slag en wensen onze mede genomineerden natuurlijk ook veel succes!

Over onze case

Bakken.nl als one-stop-shop voor gepassioneerde thuisbakkers

E-commerce bakplatform met bakrecepten, spaarsysteem, bakshop en volautomatisch deploymentproces.

Dr Oetker / Bakken.nl Case

Je vindt de Oetker case hier!
En alles over de uitslag check je hier.