Enrise genomineerd voor Beste Search in Retail-award

Enrise
Door Enrise

— PERSBERICHT —

Enrise genomineerd voor Beste Search in Retail-award

dsa-logoEnrise, ontwikkelaar van high-end digitale oplossingen, is genomineerd voor de Dutch Search Award! Enrise maakt kans op de titel ‘Beste search in Retail’ van Nederland dankzij zijn slimme search-oplossing waarmee opdrachtgever Liberty Global zijn klanttevredenheid flink verhoogt. Manager Remko Mantel: “We nemen het op tegen Bol.com, Wehkamp, Nextail en Searchresult. Daar zijn we ontzettend trots op!”

Liberty Global, ’s werelds grootste aanbieder van kabeltelevisie en breedbandinternet, vroeg Enrise om een search waarmee klanten op eenduidige wijze, voor al hun websites wereldwijd, de content vinden die zij zoeken. De standaard zoekfunctionaliteit bleek namelijk niet toereikend. Enrise ontwikkelde een unieke site search – Pandosearch – voor 16 Liberty Global-sites in 12 talen. Bezoekers krijgen tijdens het zoeken automatische suggesties in de juiste taal en content. De presentatie en filteropties van de zoekresultaten vergemakkelijken het zoeken enorm. Rob Hoeijmakers, Product Manager Liberty Global: “Een grondige en veelzijdige zoekoplossing is cruciaal voor onze internationale sites en apps. Onze klanten krijgen razendsnel toegang tot producten en oplossingen. En iedere searchopdracht geeft ons inzage in mogelijkheden en verbeteringen. Pandosearch biedt exact dát wat we hiervoor nodig hebben.”  

Pandosearch

Pandosearch is een zoekoplossing voor websites, shops en platformen. Hiermee is het mogelijk content te verrijken op basis van microdata, documenten en andere informatie. Dit levert flink rendement op: meer klanttevredenheid, kennisdeling en een servicegerichtere organisatie bijvoorbeeld. Pandosearch wordt geleverd als schaalbare online service (SaaS) en kan binnen een week geïmplementeerd worden. Meer weten? /pandosearch-award/. 

Wat is search?

Onder ‘search’ valt alles wat met het zoeknetwerk te maken heeft en hieraan is gerelateerd: display, shopping, video en retargeting bijvoorbeeld. Maar search gaat verder dan zoekmachineoptimalisatie: ook zoeken binnen websites en webshops valt hieronder.

Dutch Search Awards

Dit jaar vindt de uitreiking van de Search Awards voor het eerst in Nederland plaats. Het doel van de awards: het op de kaart zetten van de Nederlandse search-industrie. Op 24 november maakt Victoria Koblenko de winnaars bekend tijdens een spectaculaire feestavond in B.Amsterdam.

— EINDE PERSBERICHT —

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search