Responsive

Met Responsive bedoelen we meer dan alleen een passend plaatje op je mobiel. Ook de gebruikerservaring en de opzet van componentenbibliotheken zijn onderdeel van onze responsive aanpak.

Front-end

Bij de ontwikkeling van een front-end zorgen we altijd dat deze responsive is, dus in de basis geschikt voor meerdere typen devices of schermgroottes. De mate van responsiveness is sterk afhankelijk van de klantwens. We kunnen zelfs zo ver gaan dat iedere individuele bezoeker een voor hem of haar afgestemde gebruikerservaring krijgt op vorm en inhoud.

Reactive

Voor een geslaagde user experience proberen we het Reactive Manifesto te volgen bij de ontwikkeling van onze systemen. Kort gezegd zorgen we dat onze systemen altijd in staat zijn om binnen een redelijke tijd een goede response te bieden naar de eindgebruiker, ook al is er sprake van uitval of andere incidenten.

Componentenbibiliotheken

Beheerders, verkopers en marketeers zijn gebaat bij de mogelijkheid om de front-end van de site of applicatie gemakkelijk aan te kunnen passen. Een online product groeit immers met zijn tijd en wensen mee. Onze lay-outs zijn responsive. Door een responsive component library aan te maken, kunnen de beheerders van je site of applicatie tot op componentniveau aanpassingen doen.

Een responsive componentenbibliotheek is zowel een visuele als technische stijlgids. Veranderingen kunnen zonder het wiel opnieuw uit te vinden worden doorgevoerd en in productie worden genomen over alle componenten en pagina’s van je internettoepassing. Zo heb je in no-time een nieuwe knop, een campagne of nieuwe landingspagina toegevoegd. Elke wijziging aan een component wordt automatisch in het hele systeem doorgevoerd.

Het voordeel van Responsive

Een responsive component library zorgt ervoor dat een structurele wijziging in de lay-out automatisch doorgevoerd wordt in je applicatie of website, met behoud van de optimale user experience, ongeacht het device.

Meer weten over responsive software?

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search