Onze werkwijze

Wij vergelijken het ontwikkelen van hoogwaardige internettoepassingen met de bereiding van een goed gerecht in een restaurant.
Alleen als een ervaren team de juiste aanpak heeft en met verse ingrediënten, de laatste technieken en de beste tools werkt, ontstaat de ultieme maaltijd. Dit noemen wij CodeCuisine®. Dit is onze werkwijze bij het ontwikkelen van software die de mens dient.

100% Agile

Agile ontwikkeling is een flexibele manier van werken met sneller zichtbaar resultaat. Hiervoor zijn geen hoge investeringen nodig en ga je vooraf geen verplichtingen aan, maar bepaal je per sprint of het resultaat voldoende is.

Automated

Dankzij automatisering van de continue stroom aan verbeteringen op basis van feedback en continue toetsing tijdens de ontwikkeling, gaan nieuwe functionaliteiten sneller in productie en hoef je niet lang te wachten op zichtbaar resultaat.

Test Driven

Al in een vroeg stadium controleren we nieuwe functionaliteit door automatische tests. Dit voorkomt stress bij de livegang van de internettoepassing. Door de herhaaldelijke tests kun je erop rekenen dat zowel de nieuwe functionaliteit als het systeem erachter optimaal werkt.

Secure

Door de beveiliging van je product al in een vroeg stadium mee te nemen, voorkom je dat in een later stadium grote ingrepen nodig zijn om veiligheidsproblemen op te lossen.

Responsive

Een bibliotheek met responsive componenten zorgt ervoor dat een structurele wijziging automatisch doorgevoerd wordt op alle pagina’s, zodat je dit niet handmatig hoeft te doen.

Scalable

Als je vandaag bouwt, wil je niet over twee jaar opnieuw beginnen. We gaan al in het begin uit van een schaalbaar product of dienst, zodat je bij groei kunt opschalen of na een piekbelasting rond speciale gebeurtenissen weer kunt afschalen.

Wat is jouw online ambitie?

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search