Apps

Aanpak en Onderzoek

Alle ingrediënten voor een succesvol project

Enrise biedt een dedicated team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mobiele apps. De ontwikkeltrajecten zijn vaak kort want er wordt in zo’n traject snel naar een essentiële eerste versie van de app toe gewerkt. Met deze eerste functionele versie, het Minimum Viable Product (MVP), kan je niet alleen testen hoe nieuwe features van je app ontvangen worden, maar ook of de business case klopt en of deze bijgeschaafd moet worden. 

Tijdens een eerste fase van het project brengen we samen in kaart welke technieken en tools het meest geschikt zijn voor jouw mobiele app. We zetten vaak React Native en Laravel in, maar we beperken ons niet tot deze technieken. Tijdens een onderzoek voorafgaand aan het project, de Sprint 0, worden alle eisen, wensen en (on)mogelijkheden in kaart gebracht. 

Als eindresultaat hebben we een helder omlijnde scope, een inschatting van het project en een bepaling van welke technieken en architectuur ingezet gaan worden. 

Door zo te werk te gaan, weten we snel of alle ingrediënten voor een succesvol project aanwezig zijn en/of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. 

Meer weten over de beste aanpak voor jouw App?

Bel of e-mail met Pim van der Linden:

0648528468
pim@enrise.com

Tech+More

Abonneer op en ontvang 1x per maand artikelen en video's per mail.

Ik wil Tech+More!
->
© 2000-2020, Enrise B.V.