Advies

Onafhankelijk onderzoek én advies

Integer advies op basis van jarenlange ervaring
Technisch Strategisch Partner

Vrijwel elk project begint met (her)selecteren van technieken, stacks, platforms en omliggende diensten of producten. In zo’n selectieproces komt veel op je af. We helpen je weloverwogen keuzes te maken dankzij ons onafhankelijk onderzoek en advies. Dit zijn drie dingen om te onthouden die wij belangrijk vinden;

  1. onafhankelijk advies – geen “wij van Wc-eend” of Kickback fees
  2. toekomstbestendige oplossing – zonder vendor lock-in
  3. 100% betrokkenheid – zelfsturend, multidisciplinair team

Geen kickback fees

Adviseren kunnen we alleen goed doen als we onafhankelijk zijn. We hebben er daarom bewust voor gekozen (financieel) onafhankelijk van derden te zijn en blijven. Enrise zal nooit iets adviseren omdat we daar een kickback fee of andere tegemoetkoming voor ontvangen. Die onafhankelijkheid is zeldzaam en is iets waar we erg trots op zijn. 

Betrokkenheid

Door ons organisatiemodel heeft elk ontwikkelteam een breed pallet aan specialismen. Gecombineerd met een bovengemiddeld aantal seniors, kunnen we jou het advies geven waarmee je vooruit kan en zelf weloverwogen keuzes kan maken.

  • Autonome professionals
  • 100% zelfsturing
  • Multidisciplinaire teams
  • Senior developers, architecten, product owners
  • sinds 2000, 65 professionals

E-commerce trajecten

Hoe kies je een e-commerce platform dat bij je past?

De selectie van een e-commerceplatfom kan lastig zijn. Keuzes te over en folders vertellen vaak maar het halve verhaal. Daarom heeft Enrise een aantal bekende en minder bekende e-commerce platformen op belangrijke punten vergeleken. Vraag hieronder de whitepaper aan: “Hoe kies je een e-commerceplatform dat bij je past?”

Vraag whitepaper aan