Verander je organisaties in een dynamische groep mensen die genieten van hun werk.

Enrise Yourself met Enrise Academy

Wij geloven dat werk leuker kan als je meer vrijheid krijgt. Want als je vrijheid en vertrouwen krijgt, verzet je meer werk in minder tijd, stijgt je werkplezier en ben je wendbaarder en veerkrachtiger bij toekomstige veranderingen. Bij Enrise doen we dat sinds 2012 met agile werken en zelfsturing. Die vijf jaar ervaring delen we nu ook met andere organisaties!

Met Enrise Academy strijden wij voor een betere manier van werken. Wij vinden dat elke organisatie moet worden opgebouwd uit mensen die met vrijheid en vertrouwen de verantwoordelijkheid nemen voor wat zij doen. Dit doen we door organisaties te veranderen in dynamische groepen mensen die genieten van hun werk.

Wij willen jouw organisatie flexibel maken op elk niveau; haar trainen, coachen en helpen om continu te blijven verbeteren en leren. We kunnen jouw organisatie helpen om (legacy) systemen te veranderen, processen te heroverwegen en mensen flexibel te maken. Dat doen we door zelforganisatie als cultuur te bevorderen. We gebruiken agile tools en methodes in onze trainingen, we coachen teams of detacheren onze Scrum Masters.

Onze trainingen

 • Product Owner Training
  1495,-
  • Tweedaagse training
  • Beginner/Junior
  • Datum nog niet bekend
  • 9.00-16.30 uur
  • Amersfoort
  • Incl. 1x examen
  • PSPO I certificaat

Waarom Enrise Academy?

1. Dagelijkse kost

Voor ons is Agile werken dagelijkse kost sinds 2012. We delen dus altijd de meest actuele casussen, tips en tricks met jou, rechtstreeks afkomstig van onze werkvloer.

2. Maatwerk

Dankzij training op maat krijg je de ideale training voor jouw vraag. Als je wilt, verzorgen we ook coaching na de training.

3. Leer van onze fouten

Met ons enorme track record in Agile werken ging niet alles goed. Je leert in de training van de fouten die wij hebben gemaakt.

Meer weten over wat Enrise Academy voor jouw organisatie kan betekenen?

Jan Dirk Hogendoorn

Bel of mail Jan Dirk Hogendoorn

088-5553300 | academy@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search