Simpel in Top 25 Klantvriendelijkste Bedrijven van Nederland 2024

Enrise

15 mei 2024

Op dinsdag 14 mei is tijdens het evenement “One size fits all? Hoe maak je nog het verschil in Customer Experience?” in Hilversum de lijst met de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland onthuld. Dit evenement, dat plaatsvond in het mediamuseum Beeld & Geluid, werd mede mogelijk gemaakt door MarketResponse en het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO).

Al sinds 2015 is Enrise technisch partner van Simpel en in al die jaren hebben we het bedrijf vele prijzen in de wacht zien slepen. Het feit dat Simpel tussen al deze grote merknamen een plekje in de top 25 heeft weten te bemachtigen vervult ons dan ook met trots.

In de categorie “Telecom” wist Simpel de 2e plek te bemachtigen en hoefde het alleen moederbedrijf Odido voor zich te dulden.

Het volledige rapport is te downloaden op de website van MarketResponse.