Enrise in top 10 ‘enablers van digitale transformatie’ aldus DX300

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

23 maart 2023

Enrise in Top 10 van DX300 2023

De Universiteit van Amsterdam deed ook dit jaar weer een onderzoek naar de beste bedrijven van Nederland in Digitale transformatie. Uit de publicatie van vandaag blijkt dat we maar liefst 9 plaatsen zijn gestegen ten opzichte van 2022. Een prachtige top 10 notering maakt ons zeer gelukkig en trots!

Wat is dit precies voor onderzoek?

Met de DX300 brengt Adformix het Nederlandse ecosysteem van de Digitale Transformatie in kaart. Digitale Transformatie is een van de grote business uitdagingen van deze tijd en naast de regelmatige aandacht voor dit thema, onderzoeken ze met dit rapport welke bedrijven en organisaties voorlopers zijn in de Digitale Transformatie (Digital Leaders). Èn welke dienstverleners dit mogelijk maken (Digital Enablers).

Enrise DX300 rapport

In de sector ‘Digital Agencies (full service) / Enablers’ in de publicatie van de MT/Sprout DX300

  • Categorie ‘Samenwerking’: 2,5 uit 5 sterren
  • Categorie ‘Expertise’: 2 uit 5 sterren
  • Categorie ‘Kwaliteit’: 2 uit 5 sterren
  • Categorie ‘Resultaten’: 8,63 score

Meer weten of zin om samen te werken? Neem contact met ons op!

#trots