Enrise in Emerce 100 beste e-business bedrijven 2022

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

28 april 2022

Enrise in Emerce 100 beste e-business bedrijven 2022

Dat blijkt vandaag tijdens de lancering van de zeventiende editie van deze speciale Emerce uitgave. In het Emerce 100 imago-onderzoek wordt aan tal van beslissers uit de online industrie gevraagd de prestaties van dienstenleveranciers te beoordelen. Met maar liefst 5,5 sterren staan we zeer trots te stralen in de categorie ‘Beste bedrijf van Nederland in de sector Digital agency middelgroot’.

In dit Emerce100 overzicht staan we op plek 10 (van 45 vermeldingen in deze categorie)

Wat is het Emerce 100 onderzoek precies?

Samen met onderzoeksbureau Motivaction heeft Emerce een kwantitatief imago-onderzoek gedaan onder bijna 1500 respondenten. In het Emerce 100 onderzoek van dit jaar werden net geen 1.000 bedrijven beoordeeld, verdeeld over 59 categorieën. Getoetste criteria zijn;

  • ‘kennis/know-how’,
  • ‘prijs-kwaliteitverhouding’,
  • ‘betrouwbaarheid’ en
  • ‘flexibiliteit’

Meer weten of zin om samen te werken? Neem contact met ons op!

#trots