Terugkijken: Webinar Composable Commerce

Rick van Bentum
Rick Van Bentum

1 februari 2023

De nieuwe standaard in E-commerce

Kunnen jouw E-commerce systemen de veranderingen in de markt niet meer bijbenen? Heb jij steeds meer behoefte aan flexibiliteit en snel nieuwe systemen kunnen integreren?

Composable Commerce is de manier om zo flexibel te worden, dat al je systemen voortaan naadloos de klantreis volgen. Gartner stelt dat dit binnen 3-5 jaar de standaard in E-commerce zal zijn.

In samenwerking met Alumio brengen we in dit webinar dé experts op het gebied van Composable Commerce samen. Zij nemen je mee in de voordelen van deze nieuwe strategie. En laten zien welke stappen jij kan zetten om jouw systemen future-proof te maken

Dit komt er aan bod

Wat is Composable Commerce?
Buzzwords komen, buzzwords gaan, maar Composable Commerce is er eentje die je echt moet kennen. Caspar Hardholt (CEO, Alumio) en Pim van der Linden (Partnerships, Enrise) leggen haarfijn uit wat Composable Commerce eigenlijk is en waarom het de toekomst van e-commerce is.

De voordelen van Composable Commerce
Composable Commerce is de manier om jouw e-commerce landschap zo flexibel in te richten dat het makkelijker (en goedkoper) wordt om nieuwe systemen toe te voegen. Welke voordelen biedt dit? Onze experts delen praktijkvoorbeelden.

De 4 stappen die jij nu kan zetten 
De stap naar composable commerce is, technisch én organisatorisch, een grote verandering. Hoe zorg je dat je klaar bent voor Composable Commerce? Steven de Vries (Software Architect, Enrise) en Reza Vinkes (Channel Development, Alumio) delen de 4 stappen die jij nu kan zetten richting een Composable omgeving.

Composable Commerce longread