WEBINAR: Composable Commerce, de nieuwe standaard in e-Commerce

Rick van Bentum
Rick Van Bentum

13 december 2022

Webinar Composable Commerce

Naast de laatste loodjes van het nieuwe jaar zijn we ook al druk bezig met mooie dingen voor het nieuwe jaar. In samenwerking met Alumio brengen we op 26 januari dé experts op het gebied van Composable Commerce samen in een nieuw webinar.

In dit webinar nemen we je mee in de voordelen van deze nieuwe strategie. En laten we zien welke stappen jij kan zetten om jouw systemen future-proof te maken. Heb jij steeds meer behoefte aan flexibiliteit? Wil je snel nieuwe systemen kunnen integreren? Kunnen jouw E-commerce systemen de veranderingen in de markt eigenlijk niet meer bijbenen? Dan is dit webinar echt iets voor jou! Meld je aan.

Webinar composable commerce

Composable Commerce, een term die je moet onthouden. We schreven er al twee blogs over afgelopen weken.