Nu te downloaden in de kennisbank: Laravel Longread

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

21 september 2022

Laravel Longread - TechMore Blog

Wij zijn enthousiast over Laravel. Maar jij vraagt je misschien af wat jij daaraan hebt. In deze nieuwe longread beantwoorden we een paar belangrijke vragen over Laravel en leer jij waarom Laravel voor jou belangrijke technologie is.

Het korte antwoord op de vraag is: met Laravel bouw je supersnel een webapplicatie op basis van grondig geteste standaard componenten. Het uitgebreide antwoord en meer lees je allemaal terug in deze nieuwe longread.

Met Laravel bouw je supersnel een webapplicatie op basis van grondig geteste standaard componenten

Download Laravel Longread

In deze longread ontdek je:

  • De zes voordelen van Laravel als framework, waaronder het toekomstbestendige aspect
  • Waar je Laravel voor gebruikt en voor welke projecten wij Laravel hebben ingezet
  • Waarom we met Laravel tussenlagen bouwen

Download longread

Over de Enrise kennisbank

In onze kennisbank verzamelen we content over digitale trends, technische oplossingen en hopen we je inzichten te geven in wat wij doen en hoe dat voor jouw IT-uitdaging zou kunnen werken. Onze nieuwste toevoeging is een longread over Laravel. Wij zijn enthousiast, jij na het lezen hopelijk ook!

En wil je meer lezen, bekijk dan ook eens onze longread over het MVP