Ventures Podcast s01e02 – Webwinkel Vakdagen

Peter v. Vliet

5 juli 2022

Webwinkel Vakdagen

De Ventures Podcast is een podcast over IT, digital agencies, new business, leadmarketing en online techniek. 

In episode 2 praat host Peter van Vliet met Enrise-founder Hermen Heinen en onvolprezen New Business developers Pim van der Linden en Michel Harskamp over de Webwinkel Vakdagen, integraties tussen sales/marketing, de laatste ontwikkelingen binnen eCommerce, Platforms as a Service vs. maatwerk, het Enrise KlantenEvent en… dubbelzijdige Australians.

(Let op: de audio van Michel Harskamp is van iets mindere kwaliteit omdat hij telefonisch inbelde)

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de Ventures Podcast? Of wil je graag een keer aanschuiven omdat je veel verstand hebt van de onderwerpen die we bespreken? Mail dan naar marketing@enrise.com en wie weet zien we je binnenkort in onze podcast studio.