Ventures Podcast s01e01 – The Next Web

Peter v. Vliet

18 juni 2022

Ventures Podcast | The Next Web

Nieuw bij Enrise: een wekelijkse podcast over IT, startups, digital agencies en online techniek. 

Host en marketeer Peter van Vliet bezocht samen met collega’s Hermen Heinen, Danny de Graaf en Pim van der Linden het toonaangevende tech event The Next Web in Amsterdam. Na de voorgaande edities (2020 remote en 2021 hybride) was deze editie weer als vanouds qua opzet: IRL gesprekken, fysieke ontmoetingen, veel start-ups en interessante talks in diverse venues.

In deze podcast bespreken we onze ervaringen bij The Next Web door de jaren heen, de toekomst van het internet, nerds in de MSM, cryptocrash, president Zelensky, MetaVerse, Internet Explorer, Elon Musk, dev-teams in Oost Europa, de HCC-dagen en Hemkae 48 in de 90s.

De tweede podcast – over de Webwinkel Vakdagen en meer – is nu ook beschikbaar en vind je hier.