Meld je aan voor de “Get wise at Enrise” Meet up

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

29 september 2021

Enrise Bistro en Meet up place

Het kan weer, het mag weer en we gaan het dus doen! Op 29 oktober ben je van harte welkom tijdens onze eerste echte Enrise Meet up! Een avondvullend programma vol nieuws, inzichten, inspiratie en frisse nerdness. Een van de eerste live events in onze Bistro speciaal voor alle tech-liefhebbers die we zo hebben gemist afgelopen anderhalf jaar. Ben jij er bij? We hopen je te zien!

Kennisdelen met tech-liefhebbers buiten Enrise

Iedere kwartaal organiseren wij een meet up rond een specifiek thema. Waarin wij graag vertellen over de tools en technieken die wij gebruiken. Om vervolgens met elkaar het gesprek aan te gaan om onderling kennis uit te wisselen. Misschien ben jij er vanaf nu wel ieder kwartaal bij? Dat zou fantastisch zijn!

Dit is het Meet up Oktober programma! 

Daan Houweling gaat vertellen over How to be productive with Typescript. Daaropvolgend ontrafelt Bobby Bouwmann De mysteries van de Service Container.

Inloop vanaf 18.30 uur. Wij zorgen voor een lekkere hap eten verzorgd door onze Egg-master Charlie, van Burger 33. En uiteraard sluiten we in de loop van de avond af met een borrel én bitterballen.

Aanmelden voor deze Enrise Oktober Meet up kan via meetup.com

Eindelijk weer events in onze Bistro

We woonden slechts een half jaar in ons nieuwe yellow-home. En toen kwamen we allemaal thuis te zitten door corona. Nauwelijks zelf gewend aan ons fantastische kantoor, was dit natuurlijk ook een enorme tegenvaller voor alle leuke events die we daar zouden gaan organiseren en toen opeens moesten annuleren.

Op nummer twee in de ‘7 Essentials‘ die we schreven als eisenlijstje voor ons nieuwe pand; “Een multifunctionele ruimte Voor meetups, events, bedrijfsrestaurant en andere sociale interactie”. We zijn zo blij dat we jullie nu ook eindelijk echt kunnen laten meegenieten van ons kantoor. En bovenal onze professionele maar zeer cosy meet up space!