Enrise Workadventure

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

23 april 2021

Enrise workadventure header image

Een goed idee wordt al snel een succes dankzij een top-developer die er zin in heeft en een fijn platform dat zich aandient. En zo ontstond onze Enrise Workadventure dankzij Johan van Overbeeke, backend developer bij projecten zoals die voor Dr. Oetker.

Enrise Workground
Ons volledige kantoor in beeld.

Op maandag 1 maart lanceerde Johan via Slack onze eigen Enrise Workadventure. Een omgeving waar we, los van alle Google Meets en digitale MiBo’s, elkaar kunnen ontmoeten op een iets spontanere manier dan we na een jaar thuiswerken gewend zijn. Daarnaast laat het goed zien dat we nog steeds samen werken aan projecten ondanks dat we allemaal in ons eigen huis zitten. Wat een fijne verbindende tool! Enrisers reageren enthousiast op de lancering van Enrise Workadventure (zie foto onder).

Wat kunnen we precies met onze Enrise workadventure?

Onze Enrise workadventure is een exacte kopie van ons echte pand, waar je in rond kunt lopen. Je kunt naar de bistro voor koffie en zodra je naast iemand gaat staan begint een 1-op-1 videogesprek. Is je praatje afgelopen dan hoef je alleen maar weg te lopen om rustig op je eigen plekje te gaan zitten. Nu we bijna een maand in dit virtuele kantoor werken zien we meerdere voordelen en leukigheden:

  • Je kunt rondlopen en direct een tegemoetkomende collega aanspreken
  • Je kunt informelere vergaderingen houden
  • Je houdt vaker een koffiepauze met elkaar
  • Je kunt ook je formele vergaderingen hier organiseren
  • Je verspilt geen tijd meer met het opzetten van zoom/meet conferenties

Ik spreek nu willekeurig collega’s van andere teams zonder een afspraak in te hoeven plannen!

Steven de Vries; over het voordeel van onze Enrise workadventure

Enrise Workground
Dit is een van de vergader ruimtes
En hier wordt een stand-up uitgevoerd

Het beweegt!

Deze korte video geeft je een rondleiding door onze Enrise workadventure. Van de Bistro helemaal tot aan het andere eind van het pand.

Zin om je eigen space te maken? Check de website voor meer informatie. Ervaringen met ons delen? Vinden we leuk! Stuur een mailtje naar marketing@enrise.com.