Wat vind je belangrijk in de ontwikkeling van een app of webapplicatie?

Enrise

13 juli 2020

Het is een vraag die we bij Enrise vaak aan opdrachtgevers stellen: Welke elementen vind je nou echt belangrijk tijdens de ontwikkelfase van een mobiele app of webapplicatie? Het antwoord is vaak hetzelfde: Ervaren en eerlijke developers die een robuust MVP-traject kunnen opzetten. Zodat je als klant er op kunt vertrouwen dat er precies wordt opgeleverd wat er is afgesproken.

De afgelopen jaren is de vraag naar webapps en mobiele apps sterk gestegen. Vaak hebben de apps een sterke focus op de front-end nodig, gecombineerd met een pragmatische back-end die als middleware of dataverwerker optreedt. Enrise heeft voor deze wensen de right tool for the right job: Team Artisans.

Artisans is een 100% zelfsturend team dat bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen die energie krijgen van het snel opleveren van functionaliteit en ervaring hebben met tools en technieken die geschikt zijn voor dat doel. Ze richten zich specifiek op het ontwikkelen van apps, web en mobiel, in trajecten waarbij een Minimal Viable Product (MVP) neergezet moet worden. Daarna verzorgen ze ook de doorontwikkeling van die apps. Artisans focust zich op een langetermijnrelatie met klanten waarbij ze samen een product neerzetten en dat verder uitbouwen.

In onderstaande video nemen teamleden Jeroen van Dijk, Joost Slijkoort en Peter van Meijgaard je mee door het gehele MVP-traject. Zo leggen ze uit welke technieken er worden gebruikt. Maar ook hoe een project-scope tot stand komt en wat er gebeurt als ambities en budgetten ver uiteen liggen. Ze praten over wat het team doet om samenwerking te bevorderen en het allerbelangrijkste: hoe dankzij hun iteratieve werkproces er steeds exact wordt opgeleverd wat er is afgesproken: een Minimal Viable Product dat naadloos aansluit bij jouw businesscase!

Benieuw naar meer cases van team Artisans? Voor Mobiliteitsfabriek ontwikkelden ze een app voor studenten als start voor van een future-proof platform voor contactloos reizen. Lees er hier alles over of bekijk de casevideo hieronder.

“Enrisers onderscheiden zich van andere ontwikkelaars door hun openheid naar de klant toe, professionaliteit en samen een team vormen. Er voor gaan.”
~
Roeland Cuijpers, Co-founder Mobiliteitsfabriek

Contact opnemen?

Wil je meer weten over wat Team Artisans voor jou kan betekenen? Of wil je graag contact met Enrise opnemen?

Je kunt contact opnemen met Pim van der Linden via pim@enrise.com of op 06-48528468 of met Sjoerd Santema via sjoerd@enrise.com of op 06-83703779. Ze vertellen je er graag meer over.