Feest! iCulture.nl beste community-website 2019

Martijn van de Polder

21 november 2019

Gisteravond werden de awards uitgereikt voor Beste Website van het Jaar 2019, in diverse categorieën. Enrise-klant iCulture ontving een award voor Beste Website in de categorie Communities. 

De website van iCulture biedt nieuws, achtergronden, tips en opinies over alles wat Apple-gerelateerd is. Van de nieuwste iPhones en Watches tot het beste koopadvies over accessoires en smarthome-producten. Het biedt ook een levendige en betrokken community van mensen die op het forum met elkaar dat nieuws bespreken, elkaar vragen stellen of helpen met uitdagingen met hun persoonlijke technologie.

iCulture en Enrise

Dit jaar ging Enrise voor het eerst een samenwerking aan met iCulture met de ontwikkeling van een prijsvergelijker die netjes in artikelen verwerkt kan worden. Lees je een artikel over bijvoorbeeld smarthome-accessoires voor je iDevice, dan zie je meteen wat de prijzen zijn bij diverse webshops. Superclean en strak vormgegeven, voor maximaal gemak. Dat scheelt je een boel online zoekwerk! Voor de redactie maakten we een adminpanel waarin zij de producten en relevante content in kunnen beheren.

De website van iCulture is door de jury verkozen tot beste in de categorie Communities, een mooie opsteker voor de inzet die de redactieleden van iCulture dagelijks leveren om mensen meer uit hun Apple-device te halen. iCulture, van harte gefeliciteerd met deze prijs!

We gaan trouwens lekker bij Enrise, want ook onze klant Simpel won gisteravond in de categorie Telecom. Partymode = ON! 🥳