Bobby Bouwmann spreekt op Laracon US 2019

Bobby Bouwmann
Bobby Bouwmann

7 augustus 2019

Laracon US 2019
Dit jaar werd mijn grootste jongensdroom werkelijkheid! Ik mocht spreken op Laracon US in New York. Dit is de belangrijkste conferentie op het gebied van Laravel. Deze conferentie wordt georganiseerd door de maker van het framework, Taylor Otwell.

Hieronder kan je zien hoe blij ik ben om op dit schema te staan en deze geweldige ervaring te mogen meemaken. 

Laracon US 2019

Laravel Design Patterns 2.0

Mijn talk ging dit keer over Design Patterns die gebruikt worden in het Laravel Framework. Dit is een vernieuwde talk met andere Design Patterns dan mijn vorige talk. Deze talk heb ik destijds ook gegeven op Laravel Live UK

Deze talk richtte zich op de singleton pattern, observer pattern en bridge pattern. Dit zijn allemaal design patterns die gebruikt worden in het Laravel Framework. De onderdelen van het framework zijn erg interessant om te ontdekken. Deze ontdekking heb ik via deze talk kunnen delen met de Laravel community. 

Laracon US 2019

Huge crowd!

Ik was best zenuwachtig aangezien er 900 developers in de zaal zouden zitten. Dat zijn er best veel! Om je een indruk te geven van het podium en de zaal zijn hieronder wat mooie foto’s te zien.

Laracon US 2019

Mijn talks hebben altijd een referentie naar eten. Voornamelijk pizza’s. Het leuke hiervan is dat iedereen in het publiek daar altijd erg hongerig van wordt. Na mijn talk was er een nog een talk en daarna pas de lunch. 

Het onderwerp eten of pizza zorgt er ook voor dat je gemakkelijk een gesprek aan kunt gaan, want iedereen lust wel een pizza en heeft daar wel een beeld van. Dat is erg leuk voor het sociale gedeelte van een conferentie.

Laracon US 2019

Bekijk hier mijn talk

Until next Laracon US!

Ik wil zeker volgend jaar weer het vliegtuig pakken richting Amerika.  Het is een erg goed georganiseerde conferentie en alle grote namen uit de Laravel community zijn aanwezig. Mogelijk volgend jaar ook als spreker! Anders zeker als gast in de zaal.