Claim een .FRL voor je merk

Enrise

23 december 2014

Claim je .frl-domein

Claim nu het nieuwe top level domein .FRL (én .AMSTERDAM) voor jouw merknaam! 

Sinds 2 december 2014 zijn de eerste 60 pioniers live met het nieuwe top level domein .FRL, de tweede officiële extensie van Nederland. Voorbeeld hiervan is de rasechte Frieze familie Boomsma met boomsma.frl. Maar natuurlijk ook provincie Fryslân met fryslan.frl.

Merknamen claimen tot 2 februari

Tussen 2 december 2014 en 2 februari 2015 is het voor merken mogelijk om hun .FRL aan te vragen. In samenwerking met Mijndomein.nl heeft Enrise daarvoor een speciale .frl-registratiewebsite gerealiseerd. 

Vanaf 2 februari 2015 krijgt iedereen de kans om een eigen Fries plekje op internet te bemachtigen. Tijdens deze introductieperiode voor het brede publiek kun je een domein aanvragen, waarbij Friese bedrijven, organisaties en inwoners nog wel een streepje voor hebben. Dus is jouw bedrijf actief in deze regio of heb je die ambitie, laat je domein dan niet aan je neus voorbij gaan en vraag ‘m alvast aan. Vanaf 2 april worden de aangevraagde domeinen toegekend en kun je live met je nieuwe .frl domein.

.FRL is het nieuws:

Piets weerbericht

Persbijeenkomst in Provinciehuis Leeuwarden

Naast .FRL is nu ook .AMSTERDAM aan te vragen voor merknamen, vooralsnog via dezelfde registratiewebsite. Voer je merknaam in en kies de extensie .amsterdam.