Hier moet je zijn

Navigatieadres

Parkeergarage Eemplein
Eemlaan 21
3812 ED Amersfoort

Bezoekadres

Enrise
Grote Koppel 7
3813 AA Amersfoort

 Verlaat parkeergarage via uitgang ‘Pathé’.
Eenmaal buiten zie je ons pakhuis d’Eersteling,
bereikbaar via de voetgangersbrug.

Met de auto

Parkeergarage Eemplein

Vanaf de A1

Neem afslag Bunschoten / Amersfoort (12) en volg de borden ‘Centrum’. Ga bij het stoplicht Praxis / Intratuin linksaf de Amsterdamseweg op. Blijf op de rechterbaan tot op de rotonde. Neem op deze rotonde de 4e afslag. Dit is afslag tussen de Pathé en de Hogeschool van Utrecht. Je rijdt nu de ‘Eemlaan’ op. Lees verder bij ‘Parkeergarage Eemplein’.

Vanaf de A28

Neem de afslag Amersfoort / Hoevelaken (8) en volg de borden ‘Centrum’. Blijf op de stadsring tot onder het viaduct. Onder het viaduct rechts aanhouden en de rotonde oprijden. Ga hier rechtsaf, tussen de Pathé en Hogeschool van Utrecht. Je rijdt nu de ‘Eemlaan’ op, de parkeergarage is aan het eind rechts van je.

Parkeergarage Eemplein

Aan het einde van de Eemlaan is de ingang van Parkeergarage Eemplein. Verlaat de garage via de uitgang ‘Pathé’ en ‘Plein’. Kom je buiten, ga dan linksaf. Aan de overzijde van de Eem zie je ons pakhuis d’Eersteling, te bereiken via de voetgangersbrug links.

Liever eigen navigatie?

Voer als straatnaam ‘Eemlaan 21, Amersfoort′ in.

Met de trein

Enrise is goed bereikbaar per trein. Station Amersfoort ligt op 10 tot 15 minuten lopen.

Looproute vanaf het station (ca. 12 minuten, 1,5 kilometer)

Verlaat het station aan de noordkant ‘Piet Mondriaanlaan’, via de trap naast ‘AH to go’ en ga rechtsaf. Loop de Piet Mondriaanlaan af met het spoor rechts van je en steek aan het eind de rotonde over. Ga via de trap tussen de Pathé en Mediamarkt het Eemplein op. Aan de overkant van het plein zit ons pand, pakhuis d’Eersteling. Steek het plein over, houd links aan en neem de voetgangersbug over rivier de Eem. Loop na de brug rechtsaf richting het spoor. Enrise zit op Grote Koppel 7, naast restaurant Dara.

Met de bus

Met de bus naar Enrise kan met diverse lijnen, afhankelijk van waar je vandaan komt. Check 9292.nl of de 9292 app voor de planning van je busreis. Vanaf station Amersfoort kun je het beste bus 76 nemen. Slechts 3 minuten later stap je uit bij bushalte Eemplein.

Ga via de trap tussen de Pathé en Mediamarkt het Eemplein op. Aan de overkant van het plein zit ons pand, pakhuis d’Eersteling. Steek het plein over, houd links aan en neem de voetgangersbug over rivier de Eem. Loop na de brug rechtsaf richting het spoor. Enrise zit op Grote Koppel 7, naast restaurant Dara.

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search