Enrise AI Podcast #15 met als gast: Frank van den Berg (Runnr.ai)

Sander Bast

14 oktober 2024

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

Wat kun je in deze episode verwachten?

In de nieuwste aflevering van Enrise AI ontvangt Sander weer een boeiende gast. Frank van den Berg is commercieel directeur bij Runnr.ai. Dit is een bedrijf dat dankzij vernuftige AI integraties de hotelwereld op zijn kop wil zetten. Ze helpen hotels door meteen in actie te komen zodra een gast contact opneemt. Hun tool start een gesprek en biedt direct ondersteuning, terwijl het met behulp van AI taalbarrières overbrugt en concreet vragen van gasten oplost. In plaats van telefoontjes of e-mails te gebruiken, kunnen gasten via populaire communicatiekanalen zoals WhatsApp direct chatten. Voor de gast voelt Runnr.ai als een betrouwbare hulp, waarbij de technologie zo natuurlijk werkt dat je bijna vergeet dat het geen mens is. Het is ontworpen om administratief werk uit handen te nemen, zodat hotels zich kunnen richten op het creëren van geweldige ervaringen voor hun gasten. In de episode vertelt Frank over hoe Runnr.ai is ontstaan en waar ze naar toe gaan. Veel luisterplezier!

Kijk en luister hier de episode!

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen (Apple, Spotify etc.) zodat je je daar op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander (en collega host Jeffrey) ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan