Enrise opnieuw winnaar in de NPS-ranking MT1000 Beste Internetbureau 2021

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

9 december 2021

MT1000 2021 banner

Enrise is vandaag, donderdag 9 december, door MT1000 uitgeroepen tot het tweede Beste internetbureau van Nederland 2021. We zijn trots op dit resultaat maar hélemaal op opnieuw de beste NPS score!

NPS = Net Promotor Score

Hoe waarderen de ondervraagde zakelijke beslissers hun leveranciers op een schaal van 0 tot 10 met de bekende NPS-vraag: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’. Vorig jaar scoorden we al de nummer 1 positie en ook dit jaar zijn we in de categorie Internetbureau de winnaar!

De cijfers in de categorie internetbureau

  • NPS – nummer 1 positie
  • Klantgerichtheid – 4 sterren
  • Productleiderschap – 4 sterren
  • Excellente uitvoering – 4 sterren

Op nummer 35 in de overall lijst

In het persbericht van MT Sprout is vandaag te lezen; “De MT1000-lijst van beste dienstverleners wordt samengesteld na onderzoek door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout. Voor de MT1000 worden bedrijven beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en de Net Promoter Score (NPS). Respondenten zijn beslissers met inkoopbevoegdheid die in de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan met de bedrijven die ze beoordeelden.

In de grote lijst van dus 1000 dienstverleners staan we op nummer 35. In totaal beoordeelden 4.095 respondenten 2.117 verschillende bedrijven op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar.

Meer weten over MT en de MT1000? Ga naar: www.mt.nl