20 jaar Enrise

Martijn van de Polder

1 september 2020

Het is 2000. Internet is het domein van cowboys. De aandelenkoersen van jonge techbedrijven staan torenhoog en niets lijkt hun opmars tegen te kunnen houden. Maar dan spat de Dot-com Bubble uiteen en van veel beloften komt weinig terecht.

De gebeurtenissen in dat jaar zijn de perfecte kickstart voor vier informaticastudenten om samen een internetbureau te starten. Met een ander geluid en een duidelijke missie wilden ze kwaliteitssoftware combineren met de dynamiek van het internet.

Van software ontwikkelen naar enrise als werkwoord

Het is 2020. Enrise is gegroeid tot een digital agency, met full focus op de techniek achter succesvolle e-commerce-systemen, webdevelopment-projecten en apps. De Enrisers, inmiddels 60 in totaal, ontwikkelen technologische oplossingen die bedrijven verder helpen, verbeteren en enrisen, zoals ze het zelf zeggen. Enrisers vinden graag oplossingen voor complexe vraagstukken, voor bedrijven en ideeën waarin ze geloven.

Enrise als werkwoord aan de muur

Met zelfsturing als verfrissend organisatiemodel veranderde Enrise de afgelopen jaren in een collectief van zelfsturende teams zonder centrale directie. De klanttevredenheid is hoog, medewerkers hebben plezier in hun werk en het bedrijf groeit nog elk jaar in omzet, klanten en medewerkers.

20 jaar Enrise was niet mogelijk geweest zonder de samenwerking van onze medewerkers met onze klanten en het vertrouwen dat zij elkaar gaven. Onze eerlijke en transparante manier van werken is een groot succes en dat willen we graag de komende 20 jaar blijven doen. Ontzettend bedankt allemaal!