Real-time inzicht in applicatieprestaties met New Relic

Hermen Heinen
Hermen Heinen

3 februari 2014

New Relic

Enrise geeft vanaf nu haar opdrachtgevers real-time inzicht in de applicatie prestaties van door Enrise ontwikkelde webapplicaties. Hiertoe zijn wij een partnerovereenkomst aangegaan met softwaremaker New Relic in San Francisco. Het verstevigt daarmee onze positie als betrouwbare dienstverlener van hoogwaardige internettoepassingen.

New Relic biedt een platformonafhankelijke alles-in-één tool om de prestaties van webapplicaties te meten tot op microniveau. Als onderdeel van het partnerschap wordt New Relic ingezet bij het testen en finetunen van de ontwikkelde code en brengen wij de monitoringsoftware onder in onze servicecontracten. Dat biedt direct voordeel voor klanten, die daarmee onder andere meer inzicht krijgen in het gedrag van hun applicatiegebruikers, maar ook in de gezondheid van servers. Tot op codeniveau nauwkeurig kunnen knelpunten in hard- en software worden gesignaleerd, om zo permanent de kwaliteit en gebruikerservaring van de webapplicatie te verbeteren.

Enkele highlights

  • Leren van gebruikers;
  • Monitoren van servers;
  • Bottlenecks vinden en elimineren;
  • Zeer gedetailleerde statistieken raadplegen;
  • Vergelijken van effecten voor en na productie;
  • Rapportages samenstellen van alleen de gewenste onderdelen;
  • Zwakke punten signaleren bij databasegebruik;
  • Prestaties meten tot op codeniveau;
  • Traceren van de meest kritische bedrijfsprocessen;
  • Notificaties en down-time-meldingen beheren.

NewRelic analytics

New Relic is de enige enterprise-waardige analysesoftware voor monitoring van gebruikers en servers en diepe analyse van code. Het wordt wereldwijd ingezet om dagelijks 250 miljard metingen uit miljoenen apps om te zetten naar betrouwbare statistieken. Inmiddels vertrouwen 70.000 klanten op deze prestatieverbeterende tool voor webapplicaties.

Meer weten? Vraag om een demonstratie.