Enrise wint Dutch Interactive Award 2012

Martijn van de Polder

11 mei 2012

In de categorie Online Services wees een vakjury de webapplicatie MainFlow van Enrise aan als winnaar van een Dutch Interactive Award (DIA). De prijs voor de crème de la crème van de Nederlandse Interactive Branche is donderdagavond uitgereikt aan Enrise en opdrachtgever MainPlus tijdens een feestelijke avond in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam (bekijk de foto’s).

Enrise ontwikkelde voor MainPlus de webapp MainFlow. Een innovatieve ICT-oplossing voor de vastgoed- en onderhoudsector. De gebruiker bespaart hiermee op het dagelijks onderhoud van 1.000 woningen zo’n € 100.000,- per jaar.

Dutch Interactive Award 2012 Vakjury waardeert compleetheid MainFlow

Branchedeskundigen zijn vooral enthousiast over de compleetheid van het systeem, dat is afgestemd op de behoeften van alle gebruikers. Huurders kunnen in zeven talen hun reparatieverzoeken indienen. Deze verschijnen op de iPads van de onderhoudsmonteurs dankzij de geautomatiseerde planning- en beheersoftware voor de binnendienst.

“MainFlow is heel knap opgezet. Woningcorporaties en vastgoedbeheerders hebben te kampen met een bijna stilstaande markt en zijn gebaat bij iedere structurele kostenverlaging. Het praktisch nut van MainFlow is daarom zonneklaar en, vanwege de modulaire opzet, breed inzetbaar in een markt die veel legacy (oude systemen) kent.” Aldus het juryrapport.

De combinatie van het gebruiksgemak en de economische resultaten voor de klant levert de hoogste score op binnen de Dutch Interactive Award 2012 categorie Online Services. MainFlow automatiseert in een klap de processen in de vastgoed- en onderhoudsector. Van de eerste reparatiemelding tot aan planning en facturatie.